Storyboard Dummie

De start is gemaakt voor het storyboard over Dummie de Mummie. De groepjes waarin "hoofden" en "handen" zitten, gaan hard aan de slag. Iedereen krijgt een personage uit het boek dat gebruikt moet worden. Daarna worden de taken verdeeld. Iedere groep mag zelf weten wat er op komt qua tekst en plaatjes.

Dummie

Dummie

Dummie

Dummie

Dummie

 

Inloopavond

Tijdens de kinderboekenweek gaan we aan de slag met kinderboeken. Het thema dit jaar is: de grote tekententoonstelling, dus helemaal in het teken van illustraties.

Iedere klas gaat aan de slag op eigen wijze. Wij zijn aan het lezen in het boek van Tosca Menten: Dummie de mummie en liggen soms helemaal in een deuk. De tekeningen in het boek zijn echt mega gaaf. Daarom gaan wij werken met dit boek. Iedereen in onze klas kent het en vindt het leuk. Dat betekent dat we gaan kijken hoe Elly Hees - de illustrator van dit boek - Dummie tekent. Daar gaan wij ook mee aan de slag. Maar natuurlijk ook met piramiden, scarabees, de personages uit de boeken enzovoort. Tijdens de inloopavond kan iedereen komen kijken wat we gedaan en gemaakt hebben. Natuurlijk gaan we ook het lied van Dummie zingen.

 

breakdancers met i-pod

Beginnen met het kleuren van de achtergrond in twee kleuren. Daarna allemaal een "coole" breakdancer gekozen en uitgeknipt (wat een gepriegel) en als laatste een i-pod. De breakdancer is natuurlijk wel op de juiste muziek zijn moves aan het maken.

Het resultaat mag er zijn!

breakdancing

breakdancing

breakdancing

breakdancing